Επενδύσεις Αξίας – Ομιλία από Συνέδριο ΣΕΔ

Επενδύσεις Αξίας - Συνέδριο ΣΕΔΕυτυχισμένο να είναι το καινούριο έτος. Στις 09/01 ο ΣΕΔ διοργάνωσε με επιτυχία το 13ο Επενδυτικό & Χρηματιστηριακό Συνέδριο. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ομιλίες για όσους εκτιμούν τις μακροπρόθεσμες επενδύσεις και στρατηγικές, ήταν αυτή του Δημήτρη Κυριαζή, Επίκουρου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Αξίζει να δείτε τη 10λεπτη ομιλία που αναδεικνύει την αξία του Value Investing, στη λογική του οποίου το Investorblog είναι βαθιά προσηλωμένο.

Στο τέλος της ομιλίας του, ο Επίκουρος Καθηγητής Δημήτρης Κυριαζής αναφέρεται στην πρωτοβουλία του Τμήματος Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής του Παν/μίου Πειραιώς, στο οποίο ανήκει, για ίδρυση εργαστηρίου Χρηματοοικονομικής των Επιχειρήσεων και των Αγορών για ακαδημαϊκή έρευνα σε συνεργασία με ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις.

Θεωρώ πως θα ήταν ευχής έργον αν κάποια χρηματιστηριακή εμπλεκόταν σε αυτή την ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία. Αν υπάρχει τέτοιο ενδιαφέρον ειδικά για το Value Investing, επικοινωνήστε στο info@investorblog.gr

Απάντηση