Αρθρογράφοι

Δημήτρης Κουτσουμπός

Ο Δημήτρης Κουτσουμπός κατέχει MS’c στην Οικονομική Ανάλυση (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου). Ασχολείται με το Value Investing από το 2000 και πιστεύει πως ο ασφαλέστερος και αποδοτικότερος τρόπος να ασχοληθεί κανείς με τις αγορές είναι μέσα από στρατηγικές που δίνουν έμφαση στη διακράτηση, τους μακροπρόθεσμους στόχους και τα θεμελιώδη μεγέθη. Είναι κάτοχος του Investorblog.gr.

Γιώργος ΚαισάριοςΓιώργος Καισάριος

Ο Γιώργος Καισάριος είναι ανεξάρτητος αναλυτής και αρθογράφος και γράφει καθημερινά τις απόψεις του για τις αγορές από το 2000 στο site www.market-talk.net. Οι απόψεις του εμφανίζονται κατά καιρός σε οικονομικά έντυπα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Σπούδασε computer engineering στο New York Institute of Technology και μετά ασχολήθηκε με το venture capital στην Νέα Υόρκη. Είναι παντρεμένος με 3 παιδιά και ζει στην Αθήνα από το 1995.

Μιλτιάδης Κοτζιάμπασης

Παιδαγωγός, θεωρητικός και πρακτικός του χρηματιστηρίου, blogger, φανατικός αναγνώστης βιβλίων, ιστιοπλόος, σκιέρ, ορειβάτης, ψαροντουφεκάς, περιπατητής, λάτρης των ταξιδιών…Η ενασχόλησή του με το χρηματιστήριο ξεκινάει από την τρελή δεκαετία του 1990… Μικρό παιδί έβλεπε τον κόσμο θαμπωμένο και τρελαμένο να κολυμπάει μέσα στη φούσκα και του έκανε τρομερή εντύπωση. Μεγαλώνοντας, αν και ακολούθησε εντελώς διαφορετική επαγγελματική πορεία, δεν έπαψε ποτέ να τον προσελκύει αυτός ο περίεργος και συνάμα άγνωστος για τους περισσότερους κόσμος του χρηματιστηρίου. Πιστεύει πως ο καθένας (ανεξάρτητα από το επάγγελμά του) μπορεί να ασχοληθεί με το χρηματιστήριο, αρκεί να μελετά πολύ και να έχει πειθαρχία στις κινήσεις του. Έχει βαλθεί να το αποδείξει. Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.

Πέτρος Παναγόπουλος

Ο Πέτρος Παναγόπουλος είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός (MS’c) και εργάζεται στο δημόσιο τομέα.  Ασχολείται ερασιτεχνικά πάνω από 20 χρόνια με τα οικονομικά και συμμετέχει σχεδόν καθημερινά στα τεκταινόμενα του χρηματιστηρίου σαν μικροεπενδυτής. Χαρακτηρίζεται “καθαρά” Value Investor, έχοντας σαν κριτήριο επένδυσης, θεμελιώδη και προοπτικές.

Απάντηση