Επικοινωνία

Αν θέλετε να συνεισφέρετε με δικό σας περιεχόμενο ή να μας προτείνετε άρθρα που θα άξιζε να δημοσιευτούν επικοινωνήστε μαζί μας στο info@investorblog.gr

 

9 comments on “Επικοινωνία

  1. Ο/Η ΒΑΣΙΛΗΣ λέει:

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΛΑΙΚΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

  2. Ο/Η βασιλησ λέει:

    καλημερα ποια ειναι η γνωμη σασ για παγκρητια τραπεζα\?

  3. Θα μπορούσατε να κάνετε μία παρουσίαση της εταιρίας Entersoft την οποία θεωρώ απο τα κρυφά διαμάντια της μικρής κεφαλαιοποίησης;Αν και αγόρασα στα 2€ και πούλησα στα 2,29€ βλέπω ότι η μετοχή συνεχίζει την ανηφόρα.Τι πιστεύετε;Έχει φτάσει πλέον σε δίκαιη αποτίμηση;|

  4. Ο/Η Dimitrios Koutsoubos λέει:

    Την έχω υπόψη μου την εταιρεία. Θα ήθελα και για αυτή να κάνω παρουσίαση. Έχει ενδιαφέρον σε αυτή την αποτίμηση. Απλά το βρίσκω λίγο ασυνήθιστο, να έχετε αγοράσει το 2 και να ρευστοποιείτε όλη σας τη θέση 15% υψηλότερα….

  5. Η αλήθεια είναι ότι σε τέτοιου είδους εταιρίες φοβάμαι τον εγκλωβισμό κεφαλαίων γιατί δεν κάνει πολλά κομμάτια καθημερινά.Μπορεί να υπάρχουν μέρες ή και βδομάδες συναλλακτικής απραξίας.Οπότε μπήκα με την λογική ενός μικρού και γρήγορου κέρδους.Αν ήμουν λίγο πιο υπομονετικός το κέρδος θα ήταν μεγαλύτερο.

  6. Ο/Η ZULUS λέει:

    Κ,Κουτσουμπο θα ηθελα την αποψη σας για την ΙΝΚΑΤ μια εταιρεια που επι συνεχομενα χρονια ηταν και ειναι ζημιογονα αν με το απιστευτο για την μεσαια αυτη κατασκευαστικη ανεκτελεστο των 500 εκατ+ χωρις εκπτωση με απευθειας αναθεση τα 390 εκατ μπορει και εχει τα φοντα να ξεφυγει απο μαρασμο ,δηλαδη αν βλεπετε να ηρθε η ωρα της ανοδικης πορειας της εταιρειας.

  7. Ο/Η Dimitrios Koutsoubos λέει:

    Δεν γνωρίζω περισσότερα για το ζήτημα που αναφέρετε….Αν αυτό που λέτε επαναφέρει το τζίρο ε υψηλότερα επίπεδα και όντως υπάρχουν καλά περιθώρια σε αυτό το ανεκτέλεστο, τότε άνοδος της κερδοφορίας πραγματικά θα μπορούσε να δημιουργήσει άλλες συνθήκες για τη μετοχή που διαπραγματεύεται φθηνά όπως άλλες κατασκευαστικές. Παράγοντας ανησυχίας πως αποτελεί θυγατρική εισηγμένου ομίλου, κάτι που αποφεύγω γενικά, αλλά όχι αποκλείω. Αυτές είναι κάποιες βασικές σκέψεις που κάνω σύμφωνα με αυτά που μου γράφετε.

  8. Ο/Η ΣΩΤΗΡΗΣ λέει:

    Χαίρετε,
    Όπως έχω πράξει και παλαιότερα, σας συγχαίρω για τον παρόντα ιστότοπο με την υποσημείωση, όπως και τότε, να αρθρογραφείτε παρακαλώ , όσο είναι εφικτό, πιο συχνά. Επί του προκειμένου, θα ήθελα παρακαλώ μια τοποθετηση (ισως και άρθρο, εσείς θα το κρίνετε) περί της μετοχής της ΔΕΗ και συγκεκριμένα πώς θα διαχειριζόσασθαν την κατάσταση, αν ήσασθαν μέτοχος της και η πώληση των μετοχών θα επέφερε τεράστιο ποσοστό ζημίας σε αυτά τα επίπεδα. Σας ευχαριστώ και ελπίζω να μην κούρασα.

Απάντηση