Δε σας έχω ξεχάσει…

Αγαπητοί φίλοι του Investorblog, ίσως έχετε παρατηρήσει πως για καιρό δεν έχω αναρτήσει κάποιο νέο άρθρο στη σελίδα. Δεν είναι πως σας έχω ξεχάσει, απλά πρόσφατα μετεγκαταστάθηκα από την Ελλάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο, με αποτέλεσμα να μη διαθέτω τον απαιτούμενο χρόνο.

Περισσότερο νιώθω άσχημα γιατί ακόμα δεν έχω καταφέρει να ολοκληρώσω τη σύνταξη της ετήσιας αναφοράς διαχείρισης του προσωπικού μου χαρτοφυλακίου για το 2017. Να σημειώσω πως την αναφορά αυτή, θα λάβουν μόνο όσοι έχουν εγγραφεί στο newsletter. Οπότε, όσοι δεν το έχετε κάνει, φροντίστε να εγγραφείτε εδώ. Υπολογίζω να τα καταφέρω σύντομα και να έχετε την αναφορά μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα. Συγχωρέστε με για αυτή τη μεγάλη καθυστέρηση που γνωρίζω ότι τελικά υποβαθμίζει την χρησιμότητα και εγκυρότητά της αναφοράς.

Έπειτα από αυτό, περιμένω πως και πως να μοιραστώ τις επενδυτικές μου σκέψεις για ελληνικές μετοχές σε νέο άρθρο, τώρα που μπορώ να αξιολογήσω την ελληνική πραγματικότητα από κάποια απόσταση. Βέβαια, για να μην αφήσω αυτή την ανάρτηση κενή επενδυτικού ενδιαφέροντος ενσωματώνω ένα αξιόλογο βίντεο από τον Sven Carlin, με 5 βασικούς κανόνες για τις μακροπρόθεσμες επενδύσεις.

Σε αυτή τη φάση που το  Investorblog εκπέμπει πολύ αραιότερα, αν εκτιμάτε την αξία του ή τη χρησιμότητα του για εμάς τους Έλληνες επενδυτές και μετόχους, φροντίστε να αντισταθμίσετε τη μειωμένη του λόγω συχνότητας παρουσία, λαμβάνοντας δράση. Πως; Με περισσότερες κοινοποιήσεις στο Facebook και τους φίλους επενδυτές, με μεγαλύτερη συμμετοχή σας στο σχολιασμό, ή με Εγγραφή στο Newsletter και το κανάλι στο Youtube. Βοηθήστε να το κρατήσουμε ζωντανό το Investorblog!

Μπορεί να βρίσκομαι στο Ηνωμένο Βασίλειο μα η καρδιά μου και οι σκέψεις μου μένουν στην πατρίδα. Να είσαστε όλοι καλά.

Δημήτρης Κουτσουμπός

*Τα παραπάνω δεν αποτελούν συστάσεις για οποιαδήποτε χρηματιστηριακή συναλλαγή.

*Εδώ στο Λονδίνο έχω ευχαριστηθεί εκδηλώσεις όπου μαζεύονται πολλοί Value Investors. Οπότε, αναγνώστες που βρίσκεστε στην Αγγλία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, με την προοπτική να συναντηθούμε στα πλαίσια μιας τέτοιας εκδήλωσης.

2 comments on “Δε σας έχω ξεχάσει…

 1. Ο/Η Γιώργος λέει:

  Αγαπητέ Δημήτρη,

  Εύχομαι καλό ξεκίνημα στη νέα σου ζωή.

  Επιβεβαιώνεις κι εσύ το brain drain στη χώρα μας, που όπως φαίνεται δεν ανακόπτεται. Θα είσαι τουλάχιστον κοντά σε αυτά που αγαπάς, στην πόλη που παραμένει το κορυφαίο χρηματοοικονομικό κέντρο στον κόσμο. Και ω τι ευτυχία, θα σταματήσεις να είσαι «φορολογικός» κάτοικος Ελλάδος.

  Ευχόμαστε να συνεχίσεις να γράφεις στο Investorblog και εμείς να έχουμε την τύχη να σε διαβάζουμε.

  Γιώργος

 2. Ο/Η Γιάννης Κολιός λέει:

  Αγαπητέ Δημήτρη,

  Ειλικρινά χαίρομαι πολύ για το καινούριο σου ξεκίνημα, αν και με πικραίνει που φεύγουν τα καλά μυαλά από τη χώρα.

  Πλέον η άποψή σου θα είναι ακόμα πιο αντικειμενική για τις ελληνικές μετοχές, ενώ επίσης θα αποκτήσεις καλύτερη διορατικότητα σε ξένες μετοχές.

  Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις και περιμένουμε καινούρια άρθρα σου έστω και με πιο αραιό ρυθμό.

  Γιάννης

Απάντηση