Πόσα Χρήματα Μπορώ να Βγάλω Επενδύοντας; (Βίντεο)

Ο Δημήτρης Κουτσουμπός παρουσιάζει τη μαγεία του ανατοκισμού και τις τρεις διαστάσεις που θα καθορίσουν τα χρήματα που πρόκειται να βγάλετε από τις επενδύσεις.

Όσα παρουσιάζονται δεν αποτελούν συστάσεις για οποιαδήποτε χρηματιστηριακή συναλλαγή. Συνιστούν προσωπικές απόψεις που παρουσιάζονται για συζήτηση μεταξύ επενδυτών.

One comment on “Πόσα Χρήματα Μπορώ να Βγάλω Επενδύοντας; (Βίντεο)

  1. Ο/Η Κων/νος λέει:

    Κύριε Δημήτρη χαίρετε. Πραγματικά, είναι αξιέπαινη η προσπάθεια που κάνετε να μας ενημερώσετε. Είναι για πολύ μακροπρόθεσμο ορίζοντα όπως πρέπει να σκέφτεται ένας σοβαρός επενδυτής. Ζούμε σε μία εποχή Κύριε Δημήτρη, που η μόνιμη ερώτηση των περισσοτέρων είναι πως θα βγάλω γρήγορο κέρδος, χωρίς να κοιτάνε τα θεμελιώδη. Η άποψη μου είναι ότι οι περισσότερες μετοχές είναι ακριβές, απλά διότι υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για τη μελλοντική πορεία της οικονομίας. Και αυτό ακριβώς προεξοφλούν οι τιμές. Καλά δεν μιλάω για την Αμερική, εκεί έχει ξεφύγει η κατάσταση. Να είστε καλά, με εκτίμηση Κων/νος
    Υ.Γ Θα ήθελα να γράψω κάποιες απορίες που έχω για τα οικονομικά αποτελέσματα του Ο.Τ.Ε, αλλά φοβάμαι πως θα καταχραστώ την φιλοξενία σας. Σας ευχαριστώ!

Απάντηση